Custom-made sportkleding bedrukken voor bedrijven

Custom-made sportkleding bedrukken voor bedrijven: wat is er mogelijk?

Sporten wordt binnen organisaties steeds populairder en dat is een goede zaak! Bij verschillende bedrijven sporten collega’s samen en ontstaan teams met enthousiastelingen voor verschillende sporten. Denk aan collega’s die samen hardlopen, wielrennen, tennissen, bootcampen, fitnessen of padellen. Daarnaast worden bij organisaties ook regelmatig bedrijfsbrede sportevenementen georganiseerd. En wat is er nou leuker dan samen sporten in de sportkleding van het bedrijf? Een mooie manier van bedrijfspromotie en een welkome beloning voor al die sportieve medewerkers!

Bedrukken van sportkleding: de mogelijkheden

Steeds vaker krijgen wij bij THRLL. de vraag of wij ook sportkleding bedrukken voor bedrijven en dat doen wij zeker! Wij vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is.

We verkopen kleding van verschillende bekende sportmerken, daardoor kunnen we een groot aanbod bieden. Of je nou op zoek bent naar een trainingspak, een sport t-shirt of een hardlooplegging, alles is mogelijk.

Onze specialisatie is het bedrukken en borduren van bedrijfskleding, daardoor kunnen wij jouw sporttenue helemaal afstemmen op de gewenste bedrijfsstijl. Hierin is van alles mogelijk, compleet afhankelijk van jouw wensen. Denk aan bedrukking van het bedrijfslogo op het sport t-shirt, een naam, jullie slogan, rugnummers, etc. en dat in alle kleuren van de regenboog!

Ben jij op zoek naar bedrijfssportkleding voor medewerkers of collega’s? Vertel ons wat je wensen zijn en wij denken graag met je mee. Zo kun je ons bereiken.

Bedrijfssportkleding: waarom?

Waarom bedrijfssportkleding aanschaffen een goed idee is? We vertellen het je hier:

  • Sporten waarderen en stimuleren:

Je medewerkers voorzien van bedrijfskleding om in te sporten is een mooie manier om te laten zien dat je hun sportiviteit waardeert. Sporten is enorm gezond en een goede uitlaatklep. Naast dat je er lekker fit van wordt, geeft sporten met collega’s ook nog eens een geweldige boost aan je team! Daar mag je als werkgever wel je waardering voor laten zien! En wat is nou mooier, dan dat te doen door middel van het aanbieden van een set sportkleding.

  • Bedrijfssportkleding creëert een echt teamgevoel:

Net zoals we ook bij sportclubs en -verenigingen zien, is het dragen van dezelfde kleding ook een uiting als team. En of je nou een teamsport speelt of samen fitnesst, custom-made sportkleding zorgt in beide situaties voor eenheid, teamspirit en een opvallende look.

  • Mooie promotie voor jouw bedrijf:

Naast de bovengenoemde voordelen, biedt het aanbieden van sportkleding aan de medewerkers binnen jouw organisatie de mogelijkheid om op een zeer positieve manier reclame te maken voor het bedrijf. Geen gek idee, dus!

Ben jij klaar om als bedrijf sportief van start te gaan en ontbreekt alleen een goede set sportkleding nog? Bij THRLL vind je een veelzijdig assortiment sportkleding. Op zoek naar standaardset of juist naar maatwerk? Wij helpen je verder. Neem eens contact op voor de mogelijkheden en wij spreken graag vrijblijvend alles met je door!

THRLL.

Zomerdijk 88a
8064 XH Zwartsluis
T: (038) 458 1160
E: info@rookbedrijfskleding.nl