Blog

Hoeveel CO2 draag jij vandaag? De ecologische gevolgen van de kledingindustrie.

We dragen zelf letterlijk een van de grootste vervuilers van onze aardbol: Kleding. De kledingindustrie stoot, op olie-industrie na, de meeste Co2 uit. De sector stoot in totaal meer dan 10% van de wereldwijde Co2 uit, daarbij is de sector de veroorzaker van de helft van het afvalwater probleem: voor de productie van één T-shirt en spijkerbroek samen, kun je 175 keer in bad.

Blog bekijken

CameraNU.nl kiest voor het THRLL platform

Na een zorgvuldige procedure heeft CameraNU.nl gekozen voor THRLL werkkleding als totaalleverancier voor de kledinglijn van CameraNU.nl. Met de nieuwe samenwerking neemt THRLL werkkleding het gehele werkkledingproces voor CameraNU.nl uit handen.

Blog bekijken

Met deze configurator ontwerp je eenvoudig je eigen bedrijfskleding

Het opwekken van naamsbekendheid kan zomaar beginnen in de supermarkt, wanneer een medewerker na werktijd zijn boodschappen op de band legt. Als ondernemer wil je dat deze eerste indruk een goede indruk is. Met deze configurator ontwerp jij eenvoudig je eigen bedrijfskleding!

Blog bekijken

Versterk jouw employer branding met nette bedrijfskleding

Hoe versterk ik mijn Employer Branding met (werk)kleding? THRLL is er van overtuigd dat de juiste (werk)kleding essentieel is voor een goede employer branding van jouw organisatie.

Blog bekijken

Afscheid van het gele hesje: Bouw kiest voor oranje.

Het gele veiligheidshesje verdwijnt als basiskleur op de bouwplaats. Vanaf 1 juli zijn de werkkrachten verplicht gehuld in oranje. Dat geldt voor werk aan het spoor en de wegen, maar ook op de bouwplaats van een nieuwe fabriekshal of woonwijk.

Blog bekijken

Hoe zit het met jouw risico-inventarisatie?

Ben jij als ondernemer volledig op de hoogte van alle risico's waar jouw medewerkers dagelijks mee van doen hebben? In de praktijk worden veel risico's over het hoofd gezien.

Blog bekijken

Medewerkers zijn hét visitekaartje van jouw bedrijf

Medewerkers zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Heb je een beurs, belangrijke vergadering of wil je werkkleding voor jouw accountmanagers? THRLL is de enige bedrijfskledingleverancier die jouw personeelsleden in de Italiaanse kleding van Profuomo kan aankleden. THRLL biedt een breed assortiment zakelijke kleding wat bijdraagt aan de uitstraling van jouw medewerkers.

Blog bekijken

THRLL trotse dealer van Emma Safety Footwear

Wie de schoen past, trekt hem aan. THRLL werkkleding heeft in Emma Safety Footwear een partner gevonden voor het leveren van kwalitatieve, circulaire werkschoenen.

Blog bekijken

THRLL.

T: (038) 30 353 00
E: info@thrll.nl

Europa-Allee 6
8265 VB Kampen