Blog

Rook Bedrijfskleding versterkt zich met overname THRLL

April 2023 - Rook Bedrijfskleding uit het Overijsselse Zwartsluis heeft THRLL uit Kampen overgenomen. THRLL is specialist in het leveren van werkkleding, veiligheidskleding, promotiekleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. De afgelopen jaren heeft het bedrijf uit Kampen een mooie groei doorgemaakt. De aanleiding voor de verkoop is een aanscherping van de portefeuillie van DDF People, het moederbedrijf waar THRLL onder valt. Met deze overname zet Rook Bedrijfskleding een volgende stap in het zijn van een totaal leverancier in de bedrijfskledingbranche.

Blog bekijken

De voordelen van het personaliseren van je werkkleding met het logo of de huisstijl van je bedrijf

Als bedrijfseigenaar wil je dat je werknemers er professioneel en representatief uitzien, vooral als ze in contact komen met klanten. Werkkleding is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van je bedrijf. Het heeft veel voordelen waar je misschien niet zo snel aan zou denken. In dit artikel bespreken we enkele voordelen van het personaliseren van werkkleding.

Blog bekijken

Waarom de juiste werkkleding belangrijk is voor verschillende sectoren

Elke sector heeft zijn eigen uitdagingen op het gebied van werkkleding. Zo moet je rekening houden met zichtbaarheid, comfort, duurzaamheid maar ook met representativiteit. Wij hebben de belangrijkste behoeften en uitdagingen van werkkleding in de bouw, logistiek en techniek voor je op een rijtje gezet.

Blog bekijken

Werkkleding in de bouw; waar moet je op letten?

Wanneer je een bedrijf in de bouw hebt is goede en veilige werkkleding essentieel. Natuurlijk moet de kleding comfortabel zitten, maar daarnaast moet het ook voldoende bescherming bieden tegen zowel de temperaturen als de gevaren van de bouw. Waar moet je nu het meeste rekening mee houden bij het kiezen van bouw werkkleding voor alle seizoenen?

Blog bekijken

Winter werkkleding: wat zijn de trends en voordelen?

Het eind van het jaar staat alweer voor de deur en hoewel de temperaturen deze herfst erg zacht waren, komt de winter er toch echt aan. Bij buitenwerk is het belangrijk om wel de juiste werkkleding te dragen welke goed verwarmd, maar niet in de weg zit tijdens het werk. Wat voor winter werkkleding is er eigenlijk en waar moet je hierbij op letten? Wij vertellen het in deze blog.

Blog bekijken

Werkkleding voor dames kopen?

Werkkleding voor dames is te koop in allerlei soorten en maten. Ook bij THRLL bieden we een ruim aanbod aan werkkleding voor vrouwen. Want voor vrouwen is het natuurlijk net zo belangrijk om goede, veilige en comfortabele werkkleding te dragen met de juiste pasvorm. Van dames overalls en dames werkbroeken tot dames polo’s en t-shirts, voor hippe dames werkkleding ben je bij THRLL aan het juiste adres!

Blog bekijken

Werkkleding laten bedrukken of borduren | Waar begin ik en wat is er mogelijk?

Werkkleding is hét visitekaartje van je bedrijf. Mooie werkkleding zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Daarnaast zorgt het dragen van bedrukte werkkleding voor het vergroten van je naamsbekendheid.

Blog bekijken

Ademende werkschoenen voor in de zomer | GEOX Diadora

Ben je op zoek naar werkschoenen die je ook met alle plezier kan dragen op warme zomerdagen? Ademende werkschoenen kunnen met dit warme weer uitkomst bieden en zijn daarnaast ook het hele jaar rond fijn om te dragen. In deze blog vertellen we je alles over ademende werkschoenen en lichten we een van onze favorieten toe, namelijk de GEOX Diadora werkschoen die met de unieke zool uitkomst biedt voor iedereen die op zoek is naar een ademende werkschoen.

Blog bekijken

Custom-made sportkleding bedrukken voor bedrijven: wat is er mogelijk?

Sporten wordt binnen organisaties steeds populairder en dat is een goede zaak! Bij verschillende bedrijven sporten collega’s samen en ontstaan teams met enthousiastelingen voor verschillende sporten. En wat is er nou leuker dan samen sporten in de sportkleding van het bedrijf? Een mooie manier van bedrijfspromotie en een welkome beloning voor al die sportieve medewerkers!

Blog bekijken

Werkkleding voor schilders | Blåkläder

De witte werkkleding voor schilders is te koop in allerlei soorten en maten, dat moet ook wel want schilders werken in allerlei verschillende werkomgevingen en weertypen. In deze blog vertellen we je over de mogelijkheden voor schilderskleding met logo, waarom deze kleding (bijna) altijd wit is, waar schilderskleding aan moet voldoen en lichten wij de uitgebreide collectie van Blåkläder uit.

Blog bekijken

Duurzame bedrijfskleding met Printer Prime

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar duurzame bedrijfskleding, zeker nu de wens om duurzaam te ondernemen voor het behoud van onze planeet groeit. Leveranciers van werkkleding zijn om deze redenen op zoek naar manieren om duurzaam bedrijfskleding te produceren. Printer is één van deze merken, die met de Printer Prime lijn op een vooruitstrevende manier werkkleding produceert.

Blog bekijken

THRLL. workwear neemt intrek in nieuwe locatie

THRLL. workwear is onlangs verhuisd naar de Eckertstraat 21 in Kampen waar het over een eigen showroom, magazijn en drukstudio beschikt. Voorheen was het bedrijf gevestigd aan de Europa-allee 6 te Kampen. THRLL. workwear is specialist in het leveren van werkkleding, veiligheidskleding, promotiekleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. THRLL workwear maakt hierbij de combinatie tussen functionaliteit, employer branding en duurzaamheid.

Blog bekijken

Co2 uitstoot kledingindustrie

We dragen zelf letterlijk een van de grootste vervuilers van onze aardbol: Kleding. De kledingindustrie stoot, op olie-industrie na, de meeste Co2 uit. De sector stoot in totaal meer dan 10% van de wereldwijde Co2 uit, daarbij is de sector de veroorzaker van de helft van het afvalwater probleem: voor de productie van één T-shirt en spijkerbroek samen, kun je 175 keer in bad.

Blog bekijken

CameraNU.nl kiest voor het THRLL platform

Na een zorgvuldige procedure heeft CameraNU.nl gekozen voor THRLL werkkleding als totaalleverancier voor de kledinglijn van CameraNU.nl. Met de nieuwe samenwerking neemt THRLL werkkleding het gehele werkkledingproces voor CameraNU.nl uit handen.

Blog bekijken

Ontwerp zelf eenvoudig je bedrijfskleding

Het opwekken van naamsbekendheid kan zomaar beginnen in de supermarkt, wanneer een medewerker na werktijd zijn boodschappen op de band legt. Als ondernemer wil je dat deze eerste indruk een goede indruk is. Met deze configurator ontwerp jij eenvoudig je eigen bedrijfskleding!

Blog bekijken

Versterk jouw employer branding met nette bedrijfskleding

Hoe versterk ik mijn Employer Branding met (werk)kleding? THRLL is er van overtuigd dat de juiste (werk)kleding essentieel is voor een goede employer branding van jouw organisatie.

Blog bekijken

Afscheid van het gele hesje: Bouw kiest voor oranje.

Het gele veiligheidshesje verdwijnt als basiskleur op de bouwplaats. Vanaf 1 juli zijn de werkkrachten verplicht gehuld in oranje. Dat geldt voor werk aan het spoor en de wegen, maar ook op de bouwplaats van een nieuwe fabriekshal of woonwijk.

Blog bekijken

Hoe zit het met jouw risico-inventarisatie?

Ben jij als ondernemer volledig op de hoogte van alle risico's waar jouw medewerkers dagelijks mee van doen hebben? In de praktijk worden veel risico's over het hoofd gezien.

Blog bekijken

Medewerkers zijn hét visitekaartje van jouw bedrijf

Medewerkers zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Heb je een beurs, belangrijke vergadering of wil je werkkleding voor jouw accountmanagers? THRLL is de enige bedrijfskledingleverancier die jouw personeelsleden in de Italiaanse kleding van Profuomo kan aankleden. THRLL biedt een breed assortiment zakelijke kleding wat bijdraagt aan de uitstraling van jouw medewerkers.

Blog bekijken

THRLL trotse dealer van Emma Safety Footwear

Wie de schoen past, trekt hem aan. THRLL werkkleding heeft in Emma Safety Footwear een partner gevonden voor het leveren van kwalitatieve, circulaire werkschoenen.

Blog bekijken

THRLL.

Zomerdijk 88a
8064 XH Zwartsluis
T: (038) 458 1160
E: info@rookbedrijfskleding.nl