Medewerkers zijn hét visitekaartje van jouw bedrijf

Medewerkers zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Heb je een beurs, belangrijke vergadering of wil je werkkleding voor jouw accountmanagers? THRLL is de enige bedrijfskledingleverancier die jouw personeelsleden in de Italiaanse kleding van Profuomo kan aankleden. THRLL biedt een breed assortiment zakelijke kleding wat bijdraagt aan de uitstraling van jouw medewerkers.

Binnen de kledingindustrie innoveren bedrijven steeds meer op het gebied van duurzaamheid. Profuomo stapt hierop ook flink vooruit door zich aan te sluiten bij The Better Cotton Initiative (BCI). Het doel van de groep is om de wereldwijde katoenteelt te verbeteren voor de mensen die er werken, het milieu waarin het geteeld wordt en de gehele sector om de katoenteelt heen. Ook voor wol zijn bepaalde normen opgestaan. Zo vindt de overhemdenproducent het belangrijk dat het dierwelzijn van de schapen voldoet aan de huidige norm in onze maatschappij.

Daarbij heeft Profuomo een aantal doelen gesteld:

  1. 50% van het geleverde katoen is ‘Better Cotton’ in 2023
  2. 80% van de wol is ‘Mulesing’ vrij in 2020
  3. 75% van het leer van is plantaardig gelooid in 2021

Profuomo is van oorsprong een overhemdenproducent, maar tegenwoordig biedt het het complete plaatje. Overhemden, poloshirts, truien, broeken, colberts en jassen. Alles van Italiaanse kwaliteit én design. Met Profuomo kleden wij jouw medewerkers op een nette manier aan, passend bij jouw wensen.

Mocht je moeite hebben met de juiste kledingkeuze passend bij je bedrijf óf medewerkers, dan geeft onze stijladviseur Anne graag advies op maat.

Meer weten over Profuomo? Neem contact op met onze specialisten

THRLL.

Zomerdijk 88a
8064 XH Zwartsluis
T: (038) 458 1160
E: info@rookbedrijfskleding.nl