Werkkleding dames kopen?

Werkkleding voor dames is te koop in allerlei soorten en maten. Ook bij THRLL bieden we een ruim aanbod aan werkkleding voor vrouwen. Want voor vrouwen is het natuurlijk net zo belangrijk om goede, veilige en comfortabele werkkleding te dragen met de juiste pasvorm. Van dames overalls en dames werkbroeken tot dames polo’s en t-shirts, voor hippe dames werkkleding ben je bij THRLL aan het juiste adres!

Werkkleding voor dames is te koop in allerlei soorten en maten. Ook bij THRLL bieden we een ruim aanbod aan werkkleding voor vrouwen. Want voor vrouwen is het natuurlijk net zo belangrijk om goede, veilige en comfortabele werkkleding te dragen met de juiste pasvorm. Van dames overalls en dames werkbroeken tot dames polo’s en t-shirts, voor hippe dames werkkleding ben je bij THRLL aan het juiste adres!

Waarom dames werkkleding aanschaffen?

Vrouwen hebben vaak een andere pasvorm dan mannen. Dameskleding is over het algemeen meer aangesloten en heeft meer stretch dan herenkleding, die juist vaak wat wijder van pasvorm is. Het hoofddoel van werkkleding is dat het comfortabel en veilig is, maar daarnaast kan werkkleding zeker ook stijlvol zijn. Dames werkkleding biedt de perfecte combinatie tussen veiligheid, comfort, een vrouwelijke pasvorm en een hippe look en feel.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Onze THRLL werkkledingspecialist komt graag eens langs om jullie wensen en behoeften te bespreken. We stellen samen met jou een passend kledingpakket samen. Je bent ook altijd welkom in de THRLL showroom.

Steeds meer vrouwen werkzaam in de industriële sector

Het aantal vrouwen in ‘mannenberoepen’ neemt de laatste jaren toe en dat is natuurlijk ontzettend positief, want vrouwen hebben deze branches vaak veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan banen als bouwvakker, vrachtwagenchauffeur of monteur. Toch wordt bij werkkleding, ook door werkgevers, vaak alleen aan typische mannenkleding gedacht. Dat is zonde, juist omdat er tegenwoordig ook voor vrouwen een uitgebreid assortiment werkkleding te koop is. Investeren in werkkleding voor dames, zorgt ervoor dat ook dames werkkleding kunnen dragen waarin zij zich prettig en comfortabel voelen. Dat komt ten goede aan het werkplezier!

Dames werkkleding voor elk seizoen

Of het nou met bakken uit de lucht komt of de mussen van het dak vallen: hardwerkende vrouwen werken in weer en wind. Daarom heeft THRLL gepaste dames werkkleding voor dames in zowel de warme zomerdagen als de koude winterdagen. Zo hebben we een ruim aanbod aan luchtige dames werk t-shirts, polo’s en korte werkbroeken voor de zomer en tevens gevoerde dames werkjassen en werkbroeken voor het winterse weer.

Dames werkkleding voor verschillende branches

Vrouwen zijn werkzaam in veel verschillende branches, zoals de zorg, horeca, transport, bouw, hospitality en logistiek. In welke branche je ook werkt, werkkleding moet altijd comfortabel en representatief zijn. De bedrijfskleding is namelijk hét visitekaartje van je bedrijf. Daarnaast is in veel branches ook de veiligheid van werkkleding erg belangrijk. Het is belangrijk dat je personeel zich goed voelt in de werkkleding, want dat stralen zij ook naar buiten uit naar de klant.

Bij THRLL vind je bedrijfskleding voor dames in alle sectoren. Zo bieden wij o.a. een ruim aanbod aan dames werkkleding voor de zorg, horeca en bouw.

Bedrijfskleding voor dames bedrukken

Ook de bedrijfskleding voor dames is bij ons uiteraard te bedrukken en te borduren. Onze borduur- en drukspecialisten zorgen ervoor dat jouw bedrijfsnaam of logo met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit op elk item komt te staan. Zo zorgen zowel uw vakmannen als vakvrouwen voor sterke naamsbekendheid en een professionele uitstraling van uw bedrijf.

Onze dames werkkleding: Niet alleen hip en veilig, maar ook duurzaam

Tegenwoordig is duurzaamheid ontzettend belangrijk. Ook bij THRLL denken we veel na over hoe we kunnen verduurzamen. Ten eerste maken wij de kleding zelf, ook het bedrukken en borduren van de kleding laten we doen door onze eigen specialisten. THRLL is een betrouwbare partner in bedrijfskleding met hart voor kwalitatieve en moderne werkkleding.

Omdat THRLL uitsluitend werkt met hoogwaardige merken zorgen wij ervoor dat de klant altijd de beste producten krijgt. De kwaliteit van onze kleding ligt erg hoog, zodat de kleding lang mee gaat en je niet zomaar uit je broek scheurt. We hebben bij THRLL ook een reparatieservice zodat we kleding zelf weer kunnen maken wanneer deze kapot gaat of beschadigt.

Ook dameswerkkleding kopen?

Bij THRLL zijn we natuurlijk van mening dat bedrijfskleding een positieve impact heeft op verschillende facetten binnen de organisatie. Dames werkkleding aanschaffen heeft als eerste voordeel dat alle werknemers zich goed voelen in de bedrijfskleding en zorgen voor zichtbaarheid van de organisatie. Uit onderzoek is gebleken dat werkkleding een rol speelt bij de tevredenheid van de medewerkers. Het geeft medewerkers namelijk een gevoel dat ze ertoe doen en een gevoel van trots. Wil jij nu ook jouw trotse vrouwelijke medewerkers het gevoel geven dat ze er toe doen? Wij helpen je verder. Neem contact met ons op of kom eens langs op onze locatie! Eckertstraat 21, te Kampen, wij spreken graag vrijblijvend alles met je door!

THRLL.

Zomerdijk 88a
8064 XH Zwartsluis
T: (038) 458 1160
E: info@rookbedrijfskleding.nl