CameraNU.nl kiest voor THRLL

Na een zorgvuldige procedure heeft CameraNU.nl gekozen voor THRLL werkkleding als totaalleverancier voor de kledinglijn van CameraNU.nl. Met de nieuwe samenwerking neemt THRLL werkkleding het gehele werkkledingproces voor CameraNU.nl uit handen.

CameraNU.nl is dé foto- en videospecialist van Nederland. CameraNU.nl doet er alles aan om jou te helpen mooie beelden te maken. Mooie beelden maken zit in het bloed van CameraNU.nl en dat delen ze graag met jou. Dat doet CameraNU.nl door middel van hun assortiment, service, kennis en passie op het gebied van foto en video.

Door te werken met het THRLL platform krijgt CameraNU.nl grip op de inkoop van de werkkleding, het werkkledingpakket waaruit besteld kan worden is vastgelegd en de te bestellen hoeveelheden ook. Elke teamleider kan persoonlijke pakketten bestellen voor zijn/haar collega’s.

CameraNU.nl wil een unieke uitstraling op de werkvloer die bijdraagt aan de employer branding en heeft daarom gekozen voor een custom-made polo als aanvulling op het kledingpakket. Er is een custom-made polo geproduceerd voor CameraNU.nl, de fabriek waar de polo is geproduceerd wordt door de Fair Wear foundation als goed beoordeeld. De Fair Wear foundation is een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie.

Met het THRLL platform heeft CameraNU.nl het beheren van de voorraad ook uitbesteed aan THRLL werkkleding. De voorraad wordt continu aangevuld op basis van data uit het platform. Op deze manier is CameraNU.nl altijd verzekerd van de juiste uitstraling op de werkvloer.

Wij zien met team THRLL uit naar een langdurige samenwerking met CameraNU.nl.

THRLL.

Zomerdijk 88a
8064 XH Zwartsluis
T: (038) 458 1160
E: info@rookbedrijfskleding.nl