Werkkleding

Ben jij op zoek naar passende werkkleding voor iedereen binnen jouw organisatie? THRLL werkkleding is totaalleverancier van werkkleding, bedrijfskleding en promotiekleding.

Deel deze pagina:

Werkkleding
Werkkleding assortiment

Contact   

Wij leveren werkkleding, bedrijfskleding en promotiekleding van verschillende a-merken. Van overalls, werkbroeken, veiligheidskleding, hoge zichtbaarheidskleding tot bedrukte en/of geborduurde jassen, polo’s, T-shirts en truien voor elke branche.

Werkkleding
Wat kun jij van ons verwachten?

Onze werkkleding specialist komt bij jou langs. Natuurlijk ben je ook welkom in de THRLL showroom. We bespreken jouw wensen en behoeften en stellen met jou een passend kledingpakket samen voor iedereen binnen jouw organisatie. Wij leveren producten van de hoogste kwaliteit aan bedrijven en gaan voor 100% klanttevredenheid. Met ons kleding management systeem houd jij grip op de inkoop.

Werkkleding
Make your talent work

  •   Totaalleverancier
  •   Vrijblijvend advies op maat
  •   Grip op de inkoop
  •   Snelle en flexibele levertijden

Werkkleding
Vraag een offerte aan

Wil jij werkkleding bestellen? Vraag direct een offerte op.

werkkleding
Over THRLL werkkleding

Onze focus ligt op de functionaliteit van de bedrijfskleding en de employer branding door promotiekleding. Wij vinden het belangrijk dat jouw werkkleding optimale bescherming biedt aan jouw medewerkers en voldoet aan de veiligheidsnormen voor alle omstandigheden. Daarnaast versterkt jouw werkkleding ook het imago en de uitstraling van jouw organisatie.

THRLL.
Dit zijn onze diensten

Promowear

Werkkleding bedrukken

Repareren

PBM

Werkschoenen

Merchandise

Bedrijfskleding borduren

Voorraadbeheer

Bezorgservice

Stijladvies

Corporate wear

A-merken
Onze merken

Offerte aanvraag.

THRLL.

Zomerdijk 88a
8064 XH Zwartsluis
T: (038) 458 1160
E: info@rookbedrijfskleding.nl