Bedrijfskleding borduren

Bedrijfskleding borduren met jouw huisstijl? THRLL werkkleding is totaalleverancier in werkkleding, bedrijfskleding en promotiekleding.

Deel deze pagina:

Werkkleding
borduren

Bedrijfskleding borduren: het zorgt niet alleen voor een sterke naamsbekendheid en een professionele uitstraling, het zorgt ook voor gelijkheid onder collega’s. Onze borduurspecialisten borduren jouw bedrijfsnaam of logo met de hoogst mogelijke zorg en kwaliteit op elke favoriete bedrijfskleding. Hierbij maken wij gebruik van onze eigen borduurstudio. Wil jij vrijblijvend advies over bedrijfskleding borduren? Neem dan contact met ons op!

Bedrijfskleding borduren
Vraag een offerte aan

Wil jij bedrijfskleding borduren? Vraag direct een offerte op!


Over THRLL

Onze focus ligt op de functionaliteit van de bedrijfskleding en de employer branding door promotiekleding. Wij vinden het belangrijk dat jouw werkkleding optimale bescherming biedt aan jouw medewerkers en voldoet aan de veiligheidsnormen voor alle omstandigheden. Daarnaast versterkt jouw werkkleding ook het imago en de uitstraling van jouw organisatie.

THRLL.
Dit zijn onze diensten

Werkkleding

PBM

Werkschoenen

Merchandise

Promowear

Werkkleding bedrukken

Repareren

Voorraadbeheer

Bezorgservice

Stijladvies

Corporate wear


Bedrijfskleding borduren: waarom kiezen voor borduren?

Veel organisaties kiezen ervoor om bedrijfskleding te laten borduren of bedrukken. Er zijn veel voordelen aan het gebruiken van geborduurde bedrijfskleding: het is een zeer effectieve marketingtool, het zorgt voor uniformiteit en meer. Maar waarom juist kiezen voor geborduurde bedrijfskleding? Het is een vraag die veel mensen bezig houdt.

Werkkleding borduren is kwalitatief het beste

Werkkleding borduren is een ideale manier om het personeel in veilige en kwalitatieve werkkleding te laten lopen. Het helpt om de identiteit van de organisatie op een krachtige manier te promoten. Wanneer er gekozen wordt voor geborduurde bedrijfskleding weet men dat het de hoogst mogelijke kwaliteit is. Het gaat over het algemeen langer mee dan bedrukte bedrijfskleding omdat de geborduurde elementen op de bedrijfskleding niet tot minder snel slijten. Geborduurde bedrijfskleding is daardoor zeer geschikt voor organisaties die werkzaam zijn in sectoren waar bedrijfskleding aan slijtage onderhevig is. Hierbij kan gedacht worden aan technische bedrijven of bedrijven in de logistieke sector.

Werkkleding borduren met logo zorgt voor herkenbaarheid

De meeste organisaties kiezen voor werkkleding borduren met logo. Het grootste voordeel van werkkleding borduren met logo is dat het bij consumenten voor herkenbaarheid zorgt. Dagelijks worden consumenten met heel veel organisaties geconfronteerd, maar wanneer u besluit om bedrijfskleding te maken met het logo zorgt u ervoor dat de consument de juiste associaties maakt met uw merk. Werkkleding met logo zorgt voor herkenbaarheid en daarmee heeft u een voorsprong op de concurrent. Het voordeel van bedrijfskleding borduren ten opzichte van bedrukken is dan (zoals genoemd bij punt 1) de kwaliteit. Bedrijfskleding borduren houdt de logo's netjes en kwalitatief sterk. Tijdens het logo borduren van een organisatie wordt op een zorgvuldige en hoogwaardige manier te werk gegaan, zodat het logo er het best uitkomt. Werkkleding borduren met logo is een van de specialismen van THRLL.

Kleding laten borduren ziet er het mooist uit

Bedrijfskleding borduren ziet er het mooist uit. Het is moeilijk om een strak geborduurd logo op een bedrijfssweater of bedrijfsshirt te overtreffen. Naast werkkleding laten borduren kan men ook bij THRLL terecht voor bedrijfskleding bedrukken. Dagelijks werken wij met een specialistisch team aan de beste opties om kleding te bedrukken en te borduren. Kleding laten borduren is een van de dingen waar wij zeer vakkundig in zijn. THRLL zorgt er daarnaast voor dat het op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen rondom werkkleding borduren, zodat men haar klanten de beste producten kan leveren.

Bedrijfskleding borduren kan in diverse stijlen

De huidige technologie maakt het mogelijk dat bedrijfskleding borduren in diverse stijlen en formaten kan. Dat betekent dat niet alleen truien worden geborduurd, maar ook t-shirts, jassen en zelfs broeken. THRLL heeft veel ervaring in borduurwerkzaamheden en helpt u graag bij het realiseren van de perfecte geborduurde bedrijfskleding.

Offerte aanvraag.

THRLL.

Zomerdijk 88a
8064 XH Zwartsluis
T: (038) 458 1160
E: info@rookbedrijfskleding.nl