Werkkleding laten bedrukken of borduren | Waar begin ik en wat is er mogelijk?

Werkkleding is hét visitekaartje van je bedrijf. Mooie werkkleding zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Daarnaast zorgt het dragen van bedrukte werkkleding voor het vergroten van je naamsbekendheid. Kwalitatief goede werkkleding is daarbij uiteraard van groot belang, zodat deze er ook na (intensief) gebruik lange tijd representatief uit blijft zien.

Bij THRLL zijn we specialist in het bedrukken en borduren van werkkleding in alle soorten en maten. Wij helpen bedrijven een eigen werkkleding assortiment op te stellen en hen te voorzien van alle gemakken op het gebied van nabestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Waarom werkkleding bedrukken?

We benoemden het net al kort: maar waarom zou je eigenlijk werkkleding of bedrijfskleding laten bedrukken? Zonder logo, bedrijfsnaam of andere elementen die doen denken aan jouw bedrijf, kun je immers ook prima werken. Toch zijn er een aantal goede redenen om te kiezen voor bedrukte bedrijfskleding. We zetten ze voor je op een rijtje:

  • Zorgt voor herkenning

Ten eerste zorgt het laten bedrukken van de bedrijfskleding van jouw personeel voor maximale herkenbaarheid bij jouw doelgroep. Doordat je personeel rondloopt in deze kleding zijn zij automatisch het visitekaartje van jouw bedrijf. Zo vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf en zet je potentiële klanten misschien wel aan het denken! Mooie vorm van reclame maken dus!

  • Representatief

Kleding van goede kwaliteit, met de juiste pasvorm, correct kleurgebruik en een sterk en zichtbaar logo representeert jouw bedrijf. Het zorgt voor een goede indruk bij klanten en het zorgt er uiteraard voor dat medewerkers zich comfortabel en op hun gemak voelen in de bedrijfskleding.

  • Professionele uitstraling

Het dragen van bedrukte werkkleding zorgt voor een professionele uitstraling. Het creëert eenheid en saamhorigheid binnen het team en zorgt ervoor dat het team dit ook aan de buitenkant uitstraalt.

  • Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid hebben niet direct te maken met het bedrukken van de werkkleding. Ook zonder bedrukking of borduring kan een set kleding naar behoren werken, maar bij THRLL ben je gegarandeerd van een representatieve set werkkleding die ook nog eens lang meegaat. Want we weten allemaal: werkkleding moet wel tegen een slag of stoot kunnen en niet na de tiende wasbeurt een compleet vervaagd logo tonen.

Bedrijfskleding bedrukken | Wat is er mogelijk?

Op het gebied van werkkleding bedrukken en borduren is er bij THRLL van alles mogelijk. Dan hebben we het niet alleen over de verschillende borduur- of drukmogelijkheden, maar ook over de brede verscheidenheid aan merken en soorten kledingstukken die wij aanbieden.

Werkkleding is er namelijk in allerlei soorten en maten. Zo maken wij werkkledingsets voor bouwvakkers, schilders, technici, winkelpersoneel, monteurs en nog veel meer. Daarbij bieden wij een breed assortiment aan korte- en lange werkbroeken, t-shirts, jassen, softshells, truien, overalls en nog veel meer. En dat alles in dames en heren pasvorm.

Wil je alles weten over onze mogelijkheden? Neem dan zeker eens contact met ons op. We staan je graag te woord en ons advies is uiteraard altijd vrijblijvend.

Werkkleding bedrukken of borduren?

Er wordt ons vaak gevraagd wat het verschil is tussen het bedrukken of borduren van werkkleding en of het één beter is dan het ander. Bij het bedrukken van kleding wordt gebruik gemaakt van een transfer-druk, de logo’s worden dan volgens drukproces door middel van hitte op de kleding bedrukt.

Bij het borduren van werkkleding wordt gebruik gemaakt van naald en draad en wordt het logo direct op de kleding aangebracht. Over het algemeen is het borduren van kleding kwalitatief beter en duurzamer dan bedrukken.

Toch kent ook bedrukken zijn voordelen wanneer het gaat om bepaalde materialen of om logo’s of andere bedrukkingen met veel details. Deze zullen dan vaak beter overkomen met druk. Daarnaast is bedrukken vaak goedkoper dan borduren en is het vaak sneller leverbaar.

Waarom werkkleding bij THRLL?

Naast ons brede assortiment bedrijfskleding, biedt THRLL een innovatief klantmanagementsysteem, een gepersonaliseerde omgeving die jou grip geeft op inkoop en service biedt op maat.

Klantmanagementsysteem

Na het samenstellen van een mooi pakket bedrijfskleding met het juiste ontwerp, kan middels dit systeem personeel of management zelf gemakkelijk nieuwe items bijbestellen in de juiste maat. Voor elke medewerker is een persoonlijke webshop pagina te creëren, waarop de voor hem of haar beschikbare kleding te bestellen is.

Houd grip op inkoop en budget

Door middel van ons puntensysteem houd je grip op inkoop. Je bepaalt van tevoren welke producten je aanbiedt aan medewerkers en het aantal punten dat een medewerker kan besteden aan werkkleding. Ook kun je met de budgetbeheer-tool vooraf bepalen wat jouw budget voor werkkleding is, je kiest zelf de gewenste collectie en stelt het basispakket voor je collega’s samen. Zo geniet je van gemak, houd je grip op je kosten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Dit betekent dat je na het ontwerp en de keuze van de juiste kleding, verder geen omkijken meer hebt naar de bedrijfskleding, maar dit door middel van ons systeem volledig uit handen kan geven.



Heb je vragen over het samenstellen en bedrukken of borduren van een set bedrijfskleding of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom eens langs op onze locatie! Eckertstraat 21, te Kampen. Een persoonlijke aanpak en de klant altijd op 1, dat is THRLL.

THRLL.

Zomerdijk 88a
8064 XH Zwartsluis
T: (038) 458 1160
E: info@rookbedrijfskleding.nl