THRLL trotse dealer van Emma Safety Footwear

Wie de schoen past, trekt hem aan. THRLL werkkleding heeft in Emma Safety Footwear een partner gevonden voor het leveren van kwalitatieve, circulaire werkschoenen.

EMMA is een uitzonderlijk bedrijf in de Nederlandse maakindustrie: ze produceren al meer dan 85 jaar producten met mensen die een zwakke positie op de arbeidsmarkt hebben, EMMA stelt iedereen in staat om het beste van zichzelf te geven.

Een perfecte pasvorm en een lange levensduur zijn twee belangrijke eigenschappen van de EMMA schoen. Een goed passende schoen is van groot belang voor comfort én veiligheid, om de perfect passende schoen te vinden voor iedere voet bieden ze een pas- en meetservice aan op locatie.

EMMA Circulair
De Limburgers streven ernaar om enkel een positieve indruk achter te laten op mens en planeet. Het bedrijf onderneemt daarom op basis van de circulaire economie. Concreet betekent dit voor EMMA de vermijding van energieverbruik en CO2-emissies, de herwinning van grondstoffen en het toepassen van gerecycled materiaal in nieuwe producten. In 2019 zal de volledige collectie van EMMA volgens deze principes geproduceerd zijn.

Het produceren van circulaire producten is 1, maar het belangrijkste is dat de cirkel sluit. EMMA ontwikkelde een systeem met een inzamelcontainer waarin niet alleen oude schoenen, maar ook oude kleding kan worden verzameld. De kleding en schoenen worden gescheiden en gerecycled. Van een paar EMMA werkschoenen maken ze onder anderen spatels, hamers en teenslippers.

THE POSITIVE FOOTPRINT
Naast het produceren van schoenen is EMMA ook initiatiefnemer van The Positive Footprint, een beweging die binnen de veiligheidsbranche streeft naar transparante productie, een circulaire economie en een positieve impact op mens en planeet.

THRLL is blij de producten van EMMA te mogen aanbieden. Mocht je meer informatie willen over de producten van de Limburgse onderneming bezoek dan hun website , of neem contact op met THRLL.

THRLL.

Zomerdijk 88a
8064 XH Zwartsluis
T: (038) 458 1160
E: info@rookbedrijfskleding.nl