Werkkleding schilders | Blåkläder

Werkkleding voor schilders met de uitgebreide collectie van Blåkläder.

Werkkleding voor schilders | Blåkläder

De witte werkkleding voor schilders is te koop in allerlei soorten en maten, dat moet ook wel want schilders werken in allerlei verschillende werkomgevingen en weertypen. In deze blog vertellen we je over de mogelijkheden voor schilderskleding met logo, waarom deze kleding (bijna) altijd wit is, waar schilderskleding aan moet voldoen en lichten wij de uitgebreide collectie van Blåkläder uit.

Schilderskleding bedrukken

Heb je een eigen schildersbedrijf en wil je graag nieuwe schilderskleding met logo, bedrijfsnaam en/of contactgegevens bestellen in jouw bedrijfsstijl? Bij THRLL helpen wij bedrijven aan een professionele uitstraling. Wij bedrukken werkkleding en ontwikkelen klantmanagement systemen waarin jouw personeel zelf gemakkelijk nieuwe werkkleding kan bestellen wanneer dit nodig is. Met onze grote collectie schilderskleding van verschillende merken (o.a. Blåkläder) is de keuze reuze. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Waar moet schilderskleding aan voldoen?

Aan werkkleding zitten vaak verschillende eisen: het moet stevig zijn, goed beschermen én comfortabel te dragen zijn. Werkkleding voor schilders moet bovendien bestand zijn tegen dagelijks intensief gebruik en voor zowel binnen als buiten geschikt zijn. Een schilder kan namelijk in allerlei temperaturen en weersomstandigheden moeten werken, het ene moment in de brandende zon, dan in een frisse wind, binnenshuis of in een bedrijfshal. Zo is elke klus weer anders.

De witte schilderskleding moet van goede kwaliteit zijn, maar ook geen belemmerend effect hebben op de bewegingen die de schilder verricht. Zowel bij t-shirt en jas en alles daartussenin. Een goede set schilder werkkleding biedt daarom de juiste combinatie van bescherming en comfort, passend bij de omstandigheden waarin de schilder werkt.

Waarom is schilderskleding eigenlijk wit?

De kenmerkende witte werkkleding die wordt gedragen door schilders, stukadoors of spuiters wordt niet zomaar gedragen. Wanneer schilders gekleurde kleding dragen bestaat de kans dat dit het schilderwerk beïnvloedt door de reflectie van deze kleur in de verf. Daardoor is minder goed te zien of de verf overal gelijkmatig dekt. Daarnaast vormt gekleurde kleding ook een gevaar voor het mengen van verf op kleur.

Verder helpt de witte kleding met het weerkaatsen van zonlicht, wat prettig is als de drager veel buiten werkt in plaats van zwarte of donkere werkkleding die meer warmte absorbeert.

Blåkläder schilderskleding

In deze blog lichten we specifiek de werkkleding van het merk Blåkläder toe. De kleding van Blåkläder staat bekend om zijn bewegingsvrijheid, kracht en draagcomfort. Dit van oorsprong Zweedse merk streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en standaarden. Kortom, perfect voor schilders!

De schilderscollectie van Blåkläder biedt alle mogelijkheden voor het creëren van een complete set schilderskleding voor elke situatie. Van werkbroeken, overalls en shorts tot hoogwaardige softshelljacks en winterjassen.

Nieuwe schilderskleding bestellen en bedrukken? Voor al je benodigdheden op het gebied van werkkleding kun je terecht bij THRLL. Wij zorgen voor complete ontzorging, zodat jij je volledig kan focussen op jouw vak. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker eens contact met ons op!

THRLL.

Zomerdijk 88a
8064 XH Zwartsluis
T: (038) 458 1160
E: info@rookbedrijfskleding.nl