THRLL. workwear heeft nieuwe locatie

THRLL. workwear is onlangs verhuisd naar de Eckertstraat 21 in Kampen waar het over een eigen showroom, magazijn en drukstudio beschikt. Voorheen was het bedrijf gevestigd aan de Europa-allee 6 te Kampen. THRLL. workwear is specialist in het leveren van werkkleding, veiligheidskleding, promotiekleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. THRLL workwear maakt hierbij de combinatie tussen functionaliteit, employer branding en duurzaamheid.

Breed aanbod

Als groothandel heeft THRLL. workwear een breed aanbod aan merken en daarmee voor iedere beroepsgroep een groot aanbod en ruime keus. THRLL. workwear ontzorgt haar opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches en zij voorzien in een professioneel advies. Gayan Faverey, commercieel manager: “We werken met verkopers die jarenlange ervaring hebben in de branche. Het is belangrijk om met een passend advies te komen per situatie en dat is maatwerk. Zo leveren we kleding en PBM’s in de sectoren industrie, bouw, logistiek, horeca, zorg maar ook aan kantoorpersoneel en verenigingen”.


Employer branding

Promotionele bedrijfskleding is een goede manier om positief herkenbaar te zijn. Naast het veiligheidsaspect draagt werkkleding bij aan de uitstraling van een organisatie en dit heeft een positief effect op het employer brand. “In tijden van schaarste op de arbeidsmarkt zien we dat bedrijven zich steeds bewuster worden van hun merkidentiteit en kleding kan hier een belangrijke rol in spelen”, aldus Faverey. Een veelgebruikte manier om kleding van een tekst, beeld of boodschap te voorzien is borduren of bedrukken. THRLL. workwear borgt de kwaliteit door in haar eigen drukstudio gebruik te maken van de nieuwste drukmethoden. Zo kan de kleding worden voorzien van zeefdruk, sealemblemen en borduuremblemen. Het leveren van bedrijfskleding is maatwerk. Faverey: “Wij hebben de kennis en specialiteiten in huis om elke keer weer een unieke collectie samen te stellen die volledig aansluit op de huisstijl van het bedrijf.”

Klantmanagementsysteem

Naast een breed aanbod en voorzien in de gewenste uitstraling heeft THRLL. workwear veel aandacht voor een makkelijk, efficiënt bestelproces. Gayan: “Wij voorzien in een volledig digitaal (bestel)proces waarmee 1) grip op de kosten ontstaat, 2) bestellingen realtime inzichtelijk zijn en 3) medewerkers met uiterste eenvoud hun eigen kleding kunnen bestellen via het portaal”. Daarnaast voorziet het bedrijf ook in voorraadbeheer en neemt hierbij het volledige logistieke proces uit handen. Zo heeft THRLL. workwear een eigen bezorgdienst en werkt het samen met betrouwbare logistieke partners. Tevens is het mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen aan de Eckertstraat waar in eigen showroom en voorraadmagazijn medewerkers de modellen kunnen passen en, indien nodig voorzien van bedrijfslogo, direct mee kunnen nemen.

Nieuwsgierig geworden of wil je graag een goed advies? Maak dan een vrijblijvende afspraak of komt langs aan de Eckertstraat 21. Wij ontvangen u graag!

THRLL.

Zomerdijk 88a
8064 XH Zwartsluis
T: (038) 458 1160
E: info@rookbedrijfskleding.nl