Ontwerp zelf eenvoudig je bedrijfskleding

Het opwekken van naamsbekendheid kan zomaar beginnen in de supermarkt, wanneer een medewerker na werktijd zijn boodschappen op de band legt. Als ondernemer wil je dat deze eerste indruk een goede indruk is. Met deze tool ontwerp jij eenvoudig je eigen bedrijfskleding!

Wanneer je investeert in een unieke uitstraling, doe je dat om de aandacht te trekken van jouw doelgroep en potentieel personeel. Je wilt opvallen tussen de bedrijven die in dezelfde markt acteren en de bedrijven die in de race zijn om dat ene talent binnen te halen. Deze uitstraling bestaat uit meerdere kenmerken; een krachtig logo, een mooie kleurencombinatie en een passend lettertype. Met deze ‘basis ingrediënten’ van je huisstijl ga je je communicatiemiddelen inschakelen: visitekaartjes, folders en een website. Vaak wordt bedrijfskleding een beetje weggeschoven.

Veel ondernemers hebben het idee dat er maar een select assortiment bedrijfskleding is. Ze zien al snel de dikke catalogus voor zich waarin veel standaard bedrijfskleding wordt aangeboden. Dat beeld is gelukkig een verkeerd beeld, tegenwoordig. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk om jouw unieke huisstijl door te voeren in bedrijfskleding. Jouw personeel op straat en onderweg is als een lopend uithangbord.

Het opwekken van naamsbekendheid kan zomaar beginnen in de supermarkt, wanneer een medewerker na werktijd zijn boodschappen op de band legt. Als ondernemer wil je dat deze eerste indruk een goede indruk is. Laat dan ook niks aan het toeval over, zorg dat jouw lopende reclamebord (want dat is het stiekem wel) er gelikt bij loopt.

“Maar hoe? Van die dikke catalogus word ik niet vrolijk”

Met onze tool ontwikkel je eenvoudig de kleding die bij jouw bedrijf past. Je kiest een jas en geeft het jouw bedrijfskleuren. Geel met groen? Geen probleem. Paars met oranje? Wat jij wilt! Je kunt kiezen uit de meeste kleuren.

Met de tool kun je zelf je softshell jas samenstellen. Je kiest eerst een model wat past bij de werkzaamheden. Vervolgens kies je een basiskleur en een accentkleur. Op deze manier kies je een jasje uit dat precies past bij jouw huisstijl. Is de verdeling zwart en oranje ongeveer 50/50? Kies dan voor de TS-6400 Pilotjack. Daarin kun je beiden kleuren erg laten opvallen. Is de oranje kleur slechts een detailkleur, kies dan voor de TS-2000 Softshell Performance en laat de kleur oranje alleen terug komen in de naden.

Werken jouw medewerkers veel buiten en is opvallen daarbij belangrijk? Je kunt eenvoudig High Vision Strips toevoegen aan je ontwerp, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Als finishing touch kan je ook de kleur van je zipper puller keuzen, wederom passend bij jouw huisstijl.

Het semi-custom made produceren van een gooit hoge ogen. Het ziet er professioneel uit en wekt vertrouwen bij de eerste indruk in de rij van de supermarkt.

Zit het model jasje waarnaar jij op zoekt bent er niet tussen? Of ben je opzoek naar een bedrijfspolo waarin jouw bedrijfslogo in de knoopjes is verwerkt? Neem dan eens contact met ons op, we kunnen samen kijken hoe we jouw unieke wensen met betrekking tot bedrijfskleding kunnen realiseren. Onze ontwerpers staan te popelen om met jou een uniek kledingstuk te ontwikkelen dat past bij de waarden van jouw wensen, jouw medewerkers en jouw bedrijf.

THRLL.

Zomerdijk 88a
8064 XH Zwartsluis
T: (038) 458 1160
E: info@rookbedrijfskleding.nl